Sziasztok!

Zergenyi Tibinek hivnak és söralátéteket gyűjtök a világ minden orszagaból. 2001-ben kezdtem a gyűjést és minnél jobban belemerültem a dolgokba, annal inkább akartam, hogy összerakjam Magyarország legnagyobb gyűjteményét.

55.000 darab 191 Ország

2018-ban elértem az általam kitűzött cél felét, tehát meglett az 50.000 darabom. Ez rengeteg munkámba és szabadidőmbe került, de azt hiszem megérte. Nagyon köszönöm anyukámnak, aki rengeteget segített és segít a mai napig! És nagyon köszönöm nektek is, akik kapcsolatban vagytok velem és segitetek gyarapítani a gyűjteményt. Remélem ez még nagyon sokáig így lesz!

1000 db Magyar söröspohar és korsó

Jópár éve megfertőzödtem a söröspoharak és korsók gyűjtésével is. Itt mindenképpen le kellett redukálnom a mennyiséget, éppen ezért csak a magyar sörgyárak logójával ellátott darabokat gyűjtöm. Itt is túl vagyok az 1000 darabon, ami számomra egy nagyon szép szám. Minden poharam es korsóm kiállítva üvegpolcokon, megvilagítva áll, ezért egy igazi gyűjtemény benyomását kelti. Nekem mindig is fontos volt, hogy ne halmozzak, hanem gyűjtsek!

Soproni relikviák

Mint lokálpatrióta, már-már rajongva szeretem a szülővárosom. Innen nem volt nehéz eljutni ahhoz, hogy a soproni sörgyárral kapcsolatos dolgokat is elkezdjem gyűjteni. Itt viszont egy meglévő gyárról beszélünk, tehát több ezer tárgyról lenne szó. Ennyire természetesen nem akartam belebonyolódni a dologba, ezért ha belebotlok egy-egy érdekesebb darabba, azt rakom be a gyűjteménybe